Ons Team

Trainers

Remie Geoeneveldt - Trainer Boxing Hoogvliet

Remie Groeneveldt heeft heel zijn leven al veel met sport te maken gehad. Naast dat Remie meerdere malen Nederlands kampioen geweest is in de sport Judo (ook een vechtsport), heeft hij een groot hart voor de sport boksen.

Remie is gecertificeerd als boksleraar en heeft zelf ook een aantal bokswedstrijden op zijn naam staan. Naast het boksen is Remie ook vaak in de fitness te vinden als Personal Trainer, waar hij klanten begeleid in privé fitness sessies.

Ricardo Zeegers - Trainer Boxing Hoogvliet

Mijn naam is Ricardo Zeegers (ook wel Rico).
Ik boks nu al meer dan 1,5 jaar bij Boxing Hoogvliet en heb het ontzettend naar mijn zin. Ik heb enorm veel bijgeleerd over boksen en begeleiden van lessen.

Met veel plezier help ik Remie met het begeleiden van lessen voor jeugd- en volwassenen.

Met sportieve groeten en misschien wel tot ziens!

Rico

Hi, mijn naam is Mandy en ik boks nu zo’n 2 jaar met heel veel plezier bij Boxing Hoogvliet. Hiervoor heb ik een kleine 5 jaar ergens anders recreatief gebokst. De trainingen zijn ontzettend leerzaam en met veel variatie erin. Ik help dan ook heel graag mee met het geven/bedenken van de lessen en spring bij waar nodig is voor zowel de jeugd als volwassenen. Ik hoop je snel een keertje te zien bij een leuke proefles! Groetjes van mij

Hallo,

Ik ben Barry, getrouwd en vader van 3 kinderen.
Naast mijn pedagogische achtergrond ben ik ook al meer dan 26 jaar actief in de ( kick) boks wereld.
Het bezig zijn met zowel het fysieke als het mentale aspect geeft mij echt voldoening.
Sinds 2022 geef ik ook les bij Boxing Hoogvliet, dit doe ik met veel plezier.
Ik hoop je een keer in mijn les te zien!

Groetjes Barry!