Testimonials

Hallo allemaal, ik ben Ashish en ben onder tussen al een jaar bij Boxing Hoogvliet. Hier voor heb ik ook gebokst bij de voormalig Fitland waar ik als eerst kennis maakte met boxen en natuurlijk super vond. Helaas was het meestal gebaseerd op kracht en minder techniek waar door ik verder ging kijken naar een ander boksschool en belande bij Boxing Hoogvliet. Gather more information upon no deposit bonus codes australia. Het fijne hier is dat je naast veel techniek, kracht en uithoudingsvermogen trainingen, ook de kans krijgt om het aangeleerde met je trainers te beoefenen waardoor je toch veel meer van het technische sport beleefd en natuurlijk ten allertijden wordt verbeterd, niet alleen door de trainers maar ook door iedereen om je heen zo dat je altijd goed je oefeningen kan doen en leren! Heb jij al eens willen boksen of een poging tot doen dan raad ik je zeker Boxing Hoogvliet aan waar van ik jou kan garanderen dat er genoeg tijd aan jou wordt besteed zo dat jij het mooie sport als beste ervaart!

Mijn naam is Mandy. Ik sport sinds januari 2020 3x per week bij Boxing Hoogvliet met enorm veel plezier. Na 5 jaar ervaring opgebouwd bij een sportschool in Spijkenisse was het tijd voor verandering en vernieuwing. Ik wilde meer leren en nieuwe energie ervaren. Dat gaat me aardig goed af bij Boxing Hoogvliet. Onze trainers zijn Jowy en Remie die zelf ook heel enthousiast zijn en ontzettend leuke, uitdagende en vooral afwisselende lessen geven. De tijd vliegt voorbij in een les, en ik kan je garanderen dat je je voldaan voelt na de les. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier nog jaren zal trainen met veel plezier. Heb ik jou overtuigd? Kom eens een proefles doen en informeer bij Boxing Hoogvliet!

Testimonial Sem de Fretes: Boksen is voor mij een mooie sport waar alles in zit; van snelheid, techniek, uithoudingsvermogen, taktiek en sportiviteit tot het ervaren van voldoening na gedane training. Met de bokstraining werk ik aan mijn conditie. Remie en Jowy zijn inspirerende trainers die alles geven om de leden de bokssport zo goed mogelijk bij te brengen. De trainingen zijn gevarieerd, dynamisch en best pittig. Remie en Jowy zijn relaxte maar serieuze leermeesters. Humor is een bestanddeel dat regelmatig tijdens de lessen de kop op steekt, wat een luchtige sfeer geeft. Dit alles maakt dat ik graag bij Boxing Hoogvliet kom trainen, ondanks dat het mij slechts 1 keer in de week lukt.

Testimonial Naomi Porcu: Boxing Hoogvliet is de ideale plek om kennis te maken met boksen. Het is gezellig in de lessen maar vooral ook zwaar, het is de ultieme body workout want je traint alles aan je lichaam. Je wordt goed begeleid en je groeit in het boksen

Testimonial Peytro Martis : Ik sport graag en ben altijd erg geïnteresseerd geweest in boksen, maar durfde nooit de stap te nemen om een boksschool in te stappen. Bij Boxing Hoogvliet kreeg ik online via social media al een extreem fijne vibe mee. Mijn eerste proefles liet mij een fijne instapniveau zien en er werd echt aandacht gegeven aan mijn onervarenheid. Diezelfde les en de lessen erna gaven mij een duidelijk beeld en inzicht dat er de mogelijkheid is om fitter te worden en wat te leren in de wereld van boksen. Met de gezellige, enthousiaste en meelevende groep en begeleiders train ik met veel plezier een aantal keer per week bij Boxing Hoogvliet

Testimonial Sandhya: Een paar maanden geleden zag ik op FB iets leuks voorbij komen en heb me gelijk aangemeld voor een proefles en ben ik begonnen met boksen met 0 conditie. Nu ga ik 2x per week met veel plezier boksen. Boxing Hoogvliet is een super leuke gezellige sportschool met Jowy en Remie als trainer. Ze zorgen ervoor dat iedereen alle aandacht krijgt en geven goede tips om beter worden. Kom zeker gezellig een keer langs om te kijken hoe leuk de lessen zijn.

Testimonial Jeffrey Roon: Ik train nu al een aantal maanden met veel plezier bij Boxing Hoogvliet. Dit is een boksschool voor iedereen, ervaren en onervaren, waar je onder goede begeleiding en een relaxte sfeer kan sporten. Remie en Jowy zijn enthousiaste en ervaren jongens die ervoor zorgen dat elke training interessant blijft door middel van gevarieerde oefeningen voor conditie, kracht en techniek met af en toe een gezellige dosis humor.

Testimonial Melissa: Al enige tijd was ik opzoek naar een leuke boksvereniging. Vroeger heb ik een aantal jaar Muy Thai gedaan en het bleef kriebelen om weer een bokssport te beoefenen. Via een vriendin ben ik bij Boxing Hoogvliet terecht gekomen en voelde mezelf meteen op m’n gemak. Aardige trainers en ook de leden zijn gezellig! De trainingen zijn gevarieerd en pittig maar dit maakt ze zeker niet minder leuk, maar juist uitdagend. Hierdoor heb ik de bokssport dan ook weer helemaal gevonden

Testimonial Michael: Sinds april boks ik bij Boxing Hoogvliet. Na een proefles samen met vier vrienden hebben we ons allemaal ingeschreven. Ik train twee keer in de week en kom met veel plezier. De lessen zijn afwisselend en een goede aanvulling op het voetballen. Jowy en Remi proberen iedereen te motiveren en persoonlijke tips te geven, wat het boksen erg leuk maakt.